Nyílt levél az MSZP Budakeszi szervezetéhez és polgármester-jelöltjéhez


Tisztelt Budakeszi MSZP Szervezet, Tisztelt Polgármester-jelölt Úr, Tisztelt Budakeszi Polgárok!

A Budakeszi Jobb Kor Polgári Egyesület az önkormányzati választások előtt az alábbi kérdésekre várja a választ:

1. Elhatárolódnak-e a politikai eszköztárba már nyíltan bevett és cinikusan igazolni próbált intézményes hazugságáradattól, ami a szocialista-szabad demokrata kormány több, mint 4 éves munkáját maga Gyurcsány Ferenc szerint jellemzi, és ami a jelenlegi kormányzati pozíciójukat lehetővé tette?

2. Az MSZP és az SZDSZ országgyűlési frakciói az alpári stílusú és az országot többszörösen gyalázó beszéd ellenére is kitartanak Gyurcsány Ferenc mellett. Egyetértenek-e a tisztelt jelöltek ezzel a hozzáállással, illetve hogyan viszonyulnak a kormányfő morális mélyrepüléséhez?

3. A Budakeszi közéletben elfogadhatónak tartják-e hasonló módszerek és stílus bevetését a politikai hatalom megszerzése érdekében.

Budakeszi, 2006. szeptember 20.


Üdvözlettel:
Jobb Kor Polgári Egyesület, Budakeszi

(A Budakeszi MSZP és SZDSZ jelöljei a 2006-os választásokon: polgármester-jelölt: Szabó Ákos Péter, képviselő-jelöltek: 1.vk. dr. Bender Katalin, 2.vk. Dr. Papp Antal, 3.vk. Sándor György, 4.vk. Sándor Zoltán, 5.vk. Serény József Vince, 6.vk. Hargitai Zsuzsanna Anna, 7.vk. Kevei Gyula, 8.vk. Kertész Ferenc, 9.vk. Asztalos Gyuláné, 10.vk. Müller Károly)